Маркови дрехи, outlet

Kenvelo

Марката Kenvelo е създадена през 1989 г. с първоначален акцент върху дънковите облекла.В следващите години брандът разширява дейността си и обогатява своето портфолио, като постепенно се превръщав най-бързо разрастващата се фирма за производство и търговия на спортни облекла в Централна и Източна Европа. “Кенвело Груп” има официални представителства в Чехия,Словакия, Румъния, България, Унгария и Молдова, с над 200 действащи магазини.Вярна на философията си „Кенвело навсякъде”, днес марката разполага с 28 магазина в 15 градове в България.
Стилът на  Kenvelo е предпочитан от чувствителните към модата млади хора на възраст между 18 и 35 години. Марката предлага богато разнообразие от дамски и мъжки облекла, обувки, козметика, очила,часовници и други модни аксесоари с атрактивен, актуалендизайн и високо качество, представени в просторни и функционално аранжирани магазини с отлично обслужване.В резултат на това Kenveloсе превърна в любима и предпочитана марка на много млади хора и в България. 
Специалните серии KenveloKids и KenveloTeens, предназначени за деца от 2 до 7 години и от 7 до 12 години, се радват на все по-голяма популярност и у нас. Конфорт, качествени материали, разнообразие на модели и десени – това са водещите дизайнерски идеи за детските колекции.
На своите клиенти „Кенвело” предлага клубни карти за ползване на отстъпки, ваучери за подарък, сезонни намаления и много други атрактивни промоции.
Основната цел на Kenveloе да спазва философията си - да предлага на клиентите най-доброто на най-добрата цена!
Защото ние в „Кенвело” вярваме, че модата не е лукс – тя е ваше право.

Магазини в мола

Виж всички магазини...