Маркови дрехи, outlet

Parfois

Нашите марки „Paolo Botticelli”, “Fair Lady” и “Guardi” са синоним на висококачествени мъжки и дамски обувки и чанти.

Успехът ни е плод на предлагането на впечатляващо разнообразие от стоки, насочени към модерните, динамични и стилни клиенти.

Артикулите ни се отличават с цветове и дизайн, вдъхновени от последните модни тенденции.

За реализиране на стоките, разполагаме с утвърдена собствена верига от магазини и дистрибутори в страната – над 30 магазина.

За да улесним клиентите си, създадохме On-line магазин: Parfois  е португалска марка за аксесоари, предлагаща на модерната и нетрадиционна жена богата колекция от бижута, часовнци, очила, колани, чанти, шапки и шалове, с добро ниво на цените. С новите си колекции, които пристигат ежеседмично в магазините, марката стои стабилно със своята креативност в дизайна и качество в своя мърчандайзинг.
Колекцията Пролет/Лято на Parfois залага на три основни линии през сезона.

Hyper Real  е линия, предназначена основно за елегантната жена. Мoделите са с опростен, но стилен дизайн, обувките са с високи платформи, съчетание от топли и горещи цветове в мотивите. Камъните в бижутата са кехлибарени и прозрачни.

Poppy 60`s - линията е създадена за момичешкия дух. Основните цветове са пастелени и огнено жълто, геометрични ретро мотиви в часовниците, шикозни очила, мъжки стил шапки, допълнени с женствени детайли. Дантела, сатен, коприна и леки плетива, предават обаятелната визия в моделите.

Sensory 70`s линията на Pаrfois е предназначена за младия и ексцентричен дух. Цветовете са ярки, моделите са с индианско и екзотично влияние, като орнаменти в моделите доминират пискюлите и многоцветни мъниста. Линията залага на античената визия в детайлите.
Магазини в мола

Виж всички магазини...