Маркови дрехи, outlet

Patrizia Pepe

Patrizia Pepe e създадена през 1993 г от двама предприемачи, Патриция Бамби и Клаудио Ореа, собственици на Tessilform и производители на различни линии дрехи.Желанието им за новаторски и по-завършен краен продукт ги довело до вземане на решението да създадат Компания с нова идентичност в началото на 90-те години, насочена към по-различната концепция в дамската мода. Днес Tessilformи бранда PatriziaPepeса се превърнали в лидер при производството на дизайнерски дамски дрехи, и не само. Бранда има собствена мъжка линия от 2005г и girlлиния от 2007 насам.
Печелившата философия, която стои зад бранда е отделянето на специално внимание на модната вселена, където Патриция Бамби изразява своя идеал за това, което трябва да бъдат една жена и един мъж. Нейните колекции изразяват минимализма в съчетание с любов към детайлите. Нейните стилни облекла съчетават в едно хармония, гъвкавост и характер.
Практични и оригинални за всеки повод, но и винаги модерни.
Характеризираща се с непрекъснато новаторство, тази креативна творческа сила се изразява и в създаването на широката гама от аксесоари, от обувките до чантите и бижутата.
Зад всичко това стои една разрастваща се компания, която отделя специално внимание на всеки индивидуален детайл- от избора на материи до качество на завършващите елементи. Всяка дреха се подлага на предварителна оценка преди своята поява. Критериите са качество, комфорт и способносттаза удобство при всеки повод.
От създаването си Patrizia Pepe е позиционирана в най-високите нива на съвременните модни пазари, предоставяйки реални възможности за успех на пазара от избрани и компетентни мулти-бранд търговци в Италия и на международните пазари.
Днес все по-голям брой моно бранд магазини започват да се присъединяват към мулти-бранд разпределянето на пазара.

Магазини в мола

Виж всички магазини...