Маркови дрехи, outlet

Reserved

RESERVED е марка дрехи, чиято дамска, мъжка и детска колекция е достъпна в 12 държави в Европа. Първият магазин RESERVED е отворил врати в Полша в средата на 90-те години. Вече имаме над 390 магазина, в които клиентите ни могат да намерят висококачествени дрехи по последна мода. RESERVED също така подкрепя талантливи дизайнери. Следователно марката e за хора, които търсят световни тенденции на достъпни цени.

Колекцията на RESERVED се състои от дамска, мъжка и детска линия. Дамската линия включва:

·     CITY - линия от елегантни дрехи за обикновената жена.

·     CASUAL - линия от хубави и модерни дрехи за ежедневието. Моделите са идеални, както за уикенд, така и за дни, в които работата не е приоритет.

·     YOUNG & FASHION - линия за по-млади жени, които търсят собствения си стил и са отворени към промени. Моделите карат жената да се чувства женствена, нежна и модерна.

Мъжката колекция също така се състои от три линии:

·     CITY - в основата на линията са класически елементи, атрактивни както за по-младите, така и за по-смелите мъже. Моделите са подходящи за не толкова официални поводи и съчетават елегантност и изискан стил.

·     CASUAL - линията се състои от практични, непринудени и удобни дрехи, устойчиви на всякакви климатични условия и съобразени с модните тенденции. Моделите са предназначени за ежедневието, както в града, така и извън него. Комфорт и елегантност са съчетани в едно.

·     YOUNG & FASHION -смела линия, изпълнена с оригинални кройки и цветове слезли директно от модните подиуми. Моделите са удобни и притежават елегантна форма.

Наравно с дрехите, в магазините се предлагат и линия дънки, бельо, широка гама от аксесоари и обувки.

Колекцията задеца (RE-KIDS) е предназначена за деца от 0 до14-годишна възраст (56-164 см). Моделите от RE-KIDS са с много приятен дизайн и цветове.Комбинацията от естествени материи, внимателният завършек на всеки продукт,бързото и лесно комбиниране на дрехиот RE-KIDS са това, което харесват както децата, така и техните родители. Всичко това осигурява пълен комфорт и носенето им доставя удоволствие. RE-KIDS е колекция не само от облекла,а от аксесоари и обувки за деца и тийнейджъри.

Магазини в мола

Виж всички магазини...