Маркови дрехи, outlet

Scandal

Магазини „Scandal” са  създадени да отговорят  на всички Ваши изисквания свързани с непрекъснато променящите се модни тенденции. Палитрата от световноизвестни модни марки включва: GUESS ,GUESS BY MARCIANO, LIU JO, DIESEL footwear and bags,  LACOSTE , CATERPILLAR, F I R E T R A P. Разнообразието от висококачествени облекла и аксесоари дава възможност за създаването на цялостен и завършен вид, изцяло съобразен с актуалните  модни закони.

GUESS – Известна с европейския си стил, първокласен имидж и бляскави колекции, , GUESS?, Inc е една от най-известните модни компании, която предлага на световния пазар разнообразие от модерни облекла и аксесоари.

LIUJO – LUI JO е създадена като резултат от брилянтната интуиция на братята Марки – които през 1990 създават първата си колекция , стартирайки проект, който в последствие ще се докаже като изключително успешен и далновиден.Предприятието е основано в Карпи – италианска местност известна с шисококачествения трикотаж, който произвежда , главен двигател на италианската индустрия , пресечна точка на изследвания, технология и традиция.

CAT- Oбувките Cat са построени на базата на честно наследство,  в етиката на работа и предизвикателствата на реалния живот.

FIRETRAP- Създадена през 1993 г. Firetrap е енергична ултрамодерна и екстравагантна марка за облекла вдъхновени от street културата и висококачествен деним , която безпрекусловно подкрепя екстравагантните елементи в облеклото и отцептическия дух на британската култура като цяло.

Магазини в мола

Виж всички магазини...