Маркови дрехи, outlet

Tally Weijl

TALLY WEIJL е международна компания, занимаваща се с дизайна, производството и продажбата на секси модни облекла и аксесоари за млади жени. Тя е основана от Tally Weijl Elfassi и Beat Gruring през 1984 година.

Колекциите TALLY WEIJL са представени в над 600 магазина в 30 различни страни. Всички търговски обекти са с първокласно териториално разположение.

Модата TALLY WEIJL е предназначена за самоуверени момичета, които желаят да прекарват добре времето си и да се радват на живота, които обичат да завъртат главите на мъжете, да флиртуват и да бъдат в центъра на вниманието. Те знаят, че ще намерят това, което търсят в TALLY WEIJL. Неустоими модни придобивки на цена, която си заслужава.

Колекциите TALLY WEIJL са изключително секси, неустоими и много съблазнителни. Дизайнерският екип винаги успява да улови най-новите тенденции в световните модни столици като Ню Йорк, Лондон, Берлин, Токио и Париж.

Животът е секси, а да живееш е забавно!
Това е посланието, което се излъчва от колекциите, магазините и служителите

Лого на TALLY WEIJL „totally sexy” може да се усети във всичко свързано с компанията. То е нещо повече от тези две думи. То е една нагласа, начин на живот.
TALLY WEIJL - забавно е да си секси!

Магазини в мола

Виж всички магазини...