Маркови дрехи, outlet

Teodor

„ТЕОДОР”® е запазена търговска марка на „ТЕОДОР” ЕООД – гр. Плевен. Фирмата е основана през 2000г. с основна дейност – производство и продажба на мъжки облекла. Понастоящем разполага с голям производствен капацитет и развита търговска мрежа от фирмени магазини в цялата страна.

• „ТЕОДОР” ЕООД – гр. Плевен е изцяло българска компания, като 95% от производството се реализира на българския пазар.

• С течение на времето „ТЕОДОР” се утвърди като символ на качество и лукс. Доказателство за това са две първи места в периода 2001г. – 2005г. в изложението в НДК „ИЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРСКОТО” и др.
• „ТЕОДОР”® се предлага в няколко модни линии:- Класик – класически кройки в духа на традиционното мъжко официално облекло. Качествени платове и изработка. тази линия е универсална т.е. може да се ползва както в ежедневието така и по официални мероприятия.- Luxury ( Лукс ) – предимно класически кройки, но изработени с най-добрите материали.- Casual (Ежедневие и Спорт) - това е най-новата ни линия за съвременния модерен мъж, която успешно налага последните години. В тази линия няма строго официални облекла, но в нея отново, ще откриете почеркa – СТИЛ И КАЧЕСТВО - от изработката на плат до добавянето на последния детайл в облеклото.

Всеки мъж има правото да изрази себе си, да бъде специален. Това предлага на пазара „ТЕОДОР” с новата си услуга костюми по еталон. Огромен избор от кройки, материи и линии за гардероба на модерният мъж. В „ТЕОДОР” ще бъде задоволен всеки каприз на клиента. Защото знаем, че днешният Ви избор е утрешният Ви имидж.

Магазини в мола

Виж всички магазини...