Маркови дрехи, outlet
Дънки от Red Star Jeans

Звездите с плитки в косите

 

Стилистите на прически ни подканят да си спомним за детството и отново да започнем да си сплитаме косите. Звездите вече усвоиха новата тенденция: прически с плитки се срещат все по-често на тържественни мероприятия.

Основната разлика от сплитането на косите в нашето детство е принципа „Колкото по-лошо, толкова по-добре.” А именно, колкото по-небрежно е сплетена косата , толкова по-модерна ще бъде прическата ни. Със своята прическа на аристократична селянка Ема Уотсън опровергава мнението за това, че косата упростява образа. Тук вече се налага да гадаем: „господарка” или „селянка”. Високо вдигната  коса с тънки плитки по цялата глава не оставят съмнение , че това е идеалната прическа за млада графиня разрошила се по време на конна езда.

Гръцките корени на Дженифър Анистън са повлияли за избора на прическа – леки светли къдрици и плитка , хоризонтална на челото. Модните  критици и до сега намират гръцкия образ на Дженифър за най-удачен. Сиена Милер, златокосата приятелка на красавеца Джъд  Лоу избра прическа в стил античен шик. Плитката, рамкираща главата и щеше да изглежда скучно и строго, ако на бяха тънките снопчета разпиляна коса и дългите обици от бяло злато, които леко скривайки се от косата добавят образа на скромен разкош.

Зад кулисите на модните подиуми се плетат на само сплетни, но и най-модарните  прически за сезона. Моделите Carolina Herrera, Dior, Alexander Wang излезнаха на подиума с коси в руски стил, френски усуквания и хитроумни сплитания.

Магазини в мола

Виж всички магазини...