Маркови дрехи, outlet
Дънки от Red Star Jeans

GRAND OPTICS

 

Mагазин №: 12

Работно време:
10:00-22:00

Телефон:
(02) 9643064

Оптики GRAND OPTICS предлага огромно разнообразие на продукти, високо качество на услугите и конкурентни цени.
Веригата е ориентирана към нуждите на най-широк кръг потребители. В основата им е залегнало мотото „Достъпният лукс”. Това са най-големите по площ и модерно обзаведени магазини в оптичния бранш в България. В тях се предлага най-голямо разнообразие оптични продукти от средния и висок ценови сегмент. Броят на моделите и колекциите непрекъснато се обновява и е над 2000 оптични и слънчеви очила. Предлагат се всички видове контактни лещи и аксесоари.
Всеки от магазините разполага с очен кабинет, обзаведен с най-съвременна диагностична апаратура – SHIN NIPPON, TOPCON и HUVITZ.
В GRAND OPTICS може да откриете слънчеви очила и диоптрични рамки на водещи дизйнерски марки, сред които: Tag Hauer, Vogue, Versace, Blumarine, Ray-Ban, Police, Trussardi, Calvin Klein, D&G, Dolce&Gabbana, Smalto, Nina Ricci, Guess, Thierry Mugler, Paco Rabanne, Tommy Hilfiger, Tom Tailor, Sisley, Kwiat.
Оптиките са представителни за продуктите на A.M. Group - Франция, Eignar Group и Eurooptics - Холандия, Kwiat – България.
Във всеки един от магазините се предлага пълната производствена гама продукти на световните лидери в областта на диоптричните стъкла и контактните лещи - Carl Zeiss, ESSILOR, INDO, Rodenstock, Galileo, Ital Lenti, JZO, HOYA, Transition optical, BBGR, Bausch&Lomb, Ciba Vision, Johnson&Johnson, Cantor+Nissel, Cooper Vision и др.
В GRAND OPTICS можете да се възползвате и от редица безплатни услуги:
- Безплатно компютърен тест на зрението;
- Безплатно измерване параметрите на очила с електронен диоптромер;
- Безплатен тест за UV-защита и за фотоефект;
- Безплатно почистване на очила с ултразвук;
- Безплатна поддръжка и дребни ремонти на очила;
- Безплатни корекции и напасване.
Изключително успешна е програмата ни за корпоративно обслужване - в списъка на партньорите ни присъстват множество държавни учреждения, организации и частни фирми.
За времето на своето съществуване вериги оптични магазини GRAND OPTICS се утвърдиха като изключително динамична и бързо развиваща се структура благодарение на високото качество на продуктите и услугите, гъвкавата ценова политика, насочена към най-широк кръг потребители, динамичната система от промоции, бонуси и намаления.

 Магазини в мола

Виж всички магазини...