Маркови дрехи, outlet
Дънки от Red Star Jeans

KENVELO
KENVELO


Mагазин №: 49

Работно време:
10:00-22:00

Телефон:
(02) 8704790
0885 313463

Начини на плащане:
Виж картата нa етажа
Марката “Кенвело” е създадена през 1989 г. с първоначален акцент върху дънковите облекла.В следващите години брандът разширява дейността си и обогатява своето портфолио, като постепенно се превръща в най-бързо разрастващата се фирма за производство и търговия на спортни облекла в Централна и Източна Европа. “Кенвело Груп” има официални представителства в Чехия, Словакия, Румъния, България, Унгария и Молдова с над 200 действащи магазини. В България магазините понастоящем са 28.
КЕНВЕЛО предлага богато разнообразие от дамски, мъжки и детски облекла; обувки, козметика, очила,часовници и други модни аксесоари с атрактивен и актуален дизайн и високо качество, представени в просторни и  функционално аранжирани магазини с отлично обслужване. В резултат на това КЕНВЕЛО се превърна в любима и предпочитана марка на много млади хора и в България.
Основната цел на КЕНВЕЛО е да спазва философията си - да предлага на клиентите най-добрия продукт на най-добрата цена!
„ЕЛЕМЕНТС” - Практични, удобни и стилни облекла за всеки ден. Олекотен дизайн, изчистени линии и създаващи комфорт кройки, в съчетание с качествени и фини материи. „Елементс” е колекция, предназначена за тези, които искат да носят нещо ново и модерно, но не много ексцентрично. Това е класическата елегантност, която винаги е актуална.
Втората колекция е наречена „СЪКСЕС”. Насочена е към тези, които знаят точно какво искат да носят в ежедневието си. Нещо свежо и непредлагано досега! Това е най-жизнерадостната и най-цветната колекция от новите три. Тя дава възможности за неограничено  комбиниране на цветове и модели в спортен и ежедневен стил.
Премиум колекцията „СИА МИА” е абсолютна новост в портфолиото на „Кенвело”. Това е идеалният избор за клубна визия и за всякакви подобни поводи – когато имате нужда да се чувствате уверен, шик и секси. „Сиа Миа” е уникално по себе си съчетание от очарователни кройки, луксозно изпълнение и много качествени материали.
"ДЕНИМ" - Висококачественият деним винаги е бил ключов елемент за Кенвело. За нас е удоволствие да ви предложим цялото богато разнообразие от дънкови облекла – от класическите изчистени модели до най-елегантните и секси кройки. Дългогодишният ни опит гарантира максимална прецизност и качество на материалите, перфектни кройки и стил.

Магазини в мола

Виж всички магазини...