Маркови дрехи, outlet

Как да комбинираме червеният цвят?

Харесва ли ви червеният цвят? Ще го носите ли ? Рискувайте да пробвате съчетание от няколко ярки цвята в един тоалет на основата на червения цвят.

Извадете всичко червено от гардероба си.

Запасете се със скъсени  червени панталони , жилетка,  рокля , блуза и палто в тази цветова гама. Като правило – това е печеливш вариант.

Към червената жилетка идеално ще подхожда бяла блуза и ярко червени къси панталони. Многослойността е още актуална. Червена пола и черно боди с дълбоко деколте е зашеметяваща комбинация. Добавете към тоалета и широк колан и възхитените погледи ще бъдат изключително във ваша страна.

Може да избирате дрехи с орнаменти или рисунки. Геометричните или разтителни орнаменти с участие на червено са много ефектни , особенно на панталони, като горната част на тоалета трябва да бъде едноцветна.

Червената палитра е много богата и вие ще можете лесно да намерите своя отенък. Най-популярни са класическото червено, алено , бордо и бургунд.

От палтата са интересни с двуредно  закопчаване , апликация от черна дантела , или късо палто в стил 60 год. със скъсени ръкави. Към това палто са необходими кожени ръкавици до лактите. А ако към  комплекта се добавят и високи ботуши от червена кожа , то именно това ви и трябва за един напълно завършен чудесен тоалет.

Ако не сте в състояние да преодолеете предразсъдъците , или не сте готови да облечете толкова изразителен цвят , подберете за себе си аксесуари в червено . Брошки, масивни гривни, големи обеци, обувки и чанти – всичко това се приветства през този сезон.

Магазини в мола

Виж всички магазини...