Маркови дрехи, outlet

Червеният цвят – фатален, или прекасен?

Червеният цвят, който винаги се е асоциирал с новогодишните празници отново завляда ума на дизайнерите. Тази зима всички единогласно заявиха – поне една червена рокля задължително трябва да присъства в гардероба навсяко момиче.

Червеният цвят винаги е привличал внимание . Това е цветът на живота, цветът на огъня, цветът на страстта. С този цвят са свързани много трагедии и легенди. В своето време именно с червена рокля и алени ръкавици до лактите се качи на ешафода шотландската кралица Мария Стюарт. А италианският революционер Джузепе Гарибалди преди смъртта си завещал да облечат тялото му  в червена риза и да го запалят на кладата.

Червеният цвят  е общоприето да се смята за цвета на страстта и емоционалността. Хората , предпочитащи червения цвят като правило са амбициозни и енергични, напористи и импулсивни. С червеното те се опитват да привлечат внимание към себе си , та този цвят винаги привлича интереса на обкръжаващите.

Разбира се , сексуалността и привлекателността на червения цвят са неоспорими , но със същия успех той може да бъде и ежедневен, и строг, и дори интелектуален.

Да се облечеш обаче от глава до пети  в червено,  разбира се не си струва.

Вижте нашите предложения за това как да комбинирате червения цвят.

Магазини в мола

Виж всички магазини...