Маркови дрехи, outlet

 

Отвори врати най-новият търговски център в София - South Mall, разположен в студентски град до Зимния дворец. В центъра ще са представени марки, като Nike, Puma, Refan, ZARA Outlet, Yona Silver и мн. др. Тук ще бъде отворено за пръв път в България и верига за хранене Broaster. Открит бар и виенски салон допълват микса от предтавени магазини.

„Студентски град е едно от най-оживените места в София. Точно такъв търговски център - от типа Mall, липсваше в района", коментира Милена Луканова управител на центъра.

 

http://www.mpisouthmall.com

 

На 17 и 18 юни 2011 в Комплекс "Св. Свети Константин и Елена" ще се състои четвъртото издание на най-голямото модно събитие в Североизточна България - ФЕСТИВАЛЪТ НА МОДАТА И КРАСОТАТА – ВАРНА 2011. По традиция домакин на престижния форум е Гранд Хотел Вар

Топ-дизайнерката София Борисова тази година бе официален дизайнер на най-престижния конкурс за красота у нас - Мис България 2011. 12-те претендентките за титлата дефилираха в невероятни вечерни рокли специално ушити за гала вечерта.

Read more...

Модна Агенция VIP Fashion Group съвместно с най-големия моден портал в България - Fashion.bg представят

На 17 и 18 юни 2011 в Комплекс "Св. Свети Константин и Елена" ще се състои четвъртото издание на най-голямото модно събитие в Североизточна България - ФЕСТИВАЛЪТ НА МОДАТА И КРАСОТАТА – ВАРНА 2011.

Read more...

С денс-ревю беше представена най-новата колекция бельо и бански костюми на Triumph

С нестандартно денс-ревю екипът на МОДНА АГЕНЦИЯ VIP Fashion Group представи най-новата колекция бельо и бански костюми на световно известната марка Triumph.

Read more...

Магазини в мола

Виж всички магазини...

Новини

Виж всички събития...