Маркови дрехи, outlet

Модна Агенция VIP Fashion Group съвместно с най-големия моден портал в България - Fashion.bg представят

На 17 и 18 юни 2011 в Комплекс "Св. Свети Константин и Елена" ще се състои четвъртото издание на най-голямото модно събитие в Североизточна България - ФЕСТИВАЛЪТ НА МОДАТА И КРАСОТАТА – ВАРНА 2011. По традиция домакин на престижния форум е Гранд Хотел Варна, а организатор – Модна Агенция VIP Fashion Group. Събитието ще се проведе в две поредни вечери, на които ще присъстват над 800 гости от цяла България.

В първата вечер - петък 17 юни ще бъдат показани най-новите тенденции на: „Puma“, „Triumph“, обувки с марка „Sara Pen“, "Roberta Biagi", "Mariagrazia Pi", "Imperial" и "Northland" – представени от бутик „Allure“, „Nysens“, „Evona“ и „Cango Rinaldi“ – представени от бутик „Vogue“, мъжка мода от „Pierlucci“ и бижута от „Altanbas“. Ексклузивно за България ще бъдат показани част от модните колекции на световно известните марки "Vivienne Westwood" и „Moschino“, представени от „Tais Couture“.

Във втората вечер – събота 18 юни, началото ще бъде поставено с най-актуалното от модата за деца на верига магазини „Carnival Kids“. В програмата на вечерта ще бъдат показани: дизайнерските колекции на „Veteida“ и Диана Александрова, мъжка мода с марка „Edge“, бижута с марка „Misaki“, „Calliope“, „Terranova“, „Drunknmunky“, бански костюми представени от „Sentimet“ и бутиковата колекция на сватбени салони „Rositsa Couture”.

Във „Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА“ – Варна 2011, ще вземат участие най-добрите модели на морската ни столица, сред които носителките на титлата МИС ВАРНА - Снежанка Касабова, Ирена Иванова, Алиса Ганева и Вирджиния Мутафчиева.

Водещ на модния спектакъл ще бъде актьора Симеон Лютаков, а за доброто настроение на гостите ще се погрижи балет Арт Денс. Стайлинга на моделите е поверен в ръцете на топкоафьора Конда Кондов и Салони Nushi.

Генерален партньор на четвъртото издание на ФЕСТИВАЛА НА МОДАТА И КРАСОТАТА е ароматното кафе „Di`Angello“, както и Винарска изба Варна и Гранд Хотел Варна.

Медиен партньор на събитието е най-големия моден портал в България – Fashion.bg, а продуцент - Мира Матеева.

 

 

 

Магазини в мола

Виж всички магазини...