Маркови дрехи, outlet
Био храни от Балев Био Маркет

Рокля – бюстие. Това е сексуално!

Рокля-бюстие , това наистина е красиво и сексуално и не ви оставя незабелязана на нито едно събитие. В последно време световните дизайнери обръщат особенно внимание на малката , обгръщаща фигурата рокля-бюстие.

До неотдавна такъв тип рокли , без презрамки и голи рамене се смятаха изключително за вечерно облекло. Днес обаче възгледите се промениха и вече рокля-бюстие  може да се носи дори през деня.

Основното преимущество на тази рокля е, че тя практически стои добре на всички жени, независимо от размера на гръдната обиколка и фигурата. А отчитайки, че вариантите  за рокля-бюстие са много , то всяка дама може да намери подходящия  модел.

Не мислете, че рокля-бюстие стои добре само на жени с голям бюст. Тя стои добре както на слаби, така и на по-пищни фигури. Трябва само внимателно да подберете своя модел.

Ако имате широки рамене , тогава се спрете на дълга рокля . Може да не подчертавате талията, а украшенията да бъдат основен акцент. Ако бедрата ви са едри , изберете рокля с волани, набори, или къдри. Добре ще изглеждат и цветните щампи. Ако имате тънка талия, трябва да я подчертаете с широк колан, или тънка лента. Колана може да бъде заменен от сатенена лента, която се завързва под бюста , или на талията на красива панделка. Ако имате малък бюст , потърсете рокля с волани, плисета, дипли около бюста, или дантелено елече. Към роклята-бюстие добре стоят едрите огърлици, обеци и маниста. Сложете на ръцете си няколко гривни  и вашия образ ще бъде завършен.

Какъвто и модел да изберете  едно е ясно, роклята-бюстие е много сексуална. Откритите ръце, рамене, елегантно подчертаната талия, в такава рокля вие определено ще бъдете забелязана на всяко парти.

Магазини в мола

Виж всички магазини...