Маркови дрехи, outlet
Био храни от Балев Био Маркет

Chocolate house

Шоколадова Къща, Valentino Chocolatier са магазини за висококачествен белгийски шоколад, чай, кафе и аксесоари. Предлагаме оригинални идеи за сватбени и парти подаръчета и торти, корпоративни подаръци, кошници и подноси с шоколад.

Шоколадова Kъща, Valentino Chocolatier са първите магазини в България за ръчно правен белгийски шоколад. Над 120 различни вида шоколадови бонбони—пралини, трюфели, галет, марципани, белгийски мидички, плодови дражета, нуга, направени в работилницата на белгийската работилница Valentino /www.valentino.be/, като за изработване на продуктите е използван шоколад със 100% какаово масло без добавени хидрогенни масла.

За празниците ви представяме колекции от шоколадови фигури, десертни вина и сладкиши на Valentino Chocolatier и майсторските фигурки от бадемова паста на унгарската работилница Szamos Marcipan /www.szamosmarcipan.hu/  Шоколадова Къща работи с белгийската компания Javana с много богата колекция от ароматни чайове и кафета, както и различни аксесоари за тях – кутии, чайници, кафеварки, чаши.

В магазините на Шоколадова Къща можем да ви предложим различни и интересни шоколадови идеи за вашия сватбен ден – нестандартни подаръчета за вашите гости, елегантни подноси с шоколадови пралини, оригинални идеи за декорации. Всичко може да бъде приготвено според вашето желание и декорирано и изработено според  темата на вашия сватбен ден.

Шоколадовите чудеса на Valentino Chocolatier са един елегантен начин да отправите професионална благодарност към вашите партньори и клиенти – естетски опаковани и поднесени, в подаръчни кутии или кошници, с различна колекция за всеки празник или фирмен повод. Заедно с вас и според бюджета ви, ще разработим най-подходящия вариант за такъв кулинарен подарък. Малки подаръчета-комплимент можете да отправите към гостите си и на фирмени партита, събития или чествания или пък да добавите към менюто на събитието и оригинална селекция от най-висококачествен белгийски шоколад.

За празника на вашето хлапе или раждането на вашето бебе – оригинални идеи за парти подаръчета за спомен, торти и други забавления.

Магазини в мола

Виж всички магазини...