Маркови дрехи, outlet
Био храни от Балев Био Маркет

Happy Sushi

Happy Sushi е нов, специализиран в приготвянето на автентично суши бранд на Happy. Happy Sushi изненада и с първата уникална за България поточна линия, по която храната пътува по цялата дължина на бара и клиентите избират директно от нея, предпочитаните от тях специалитети.
Освен, че е изцяло здравословно, менюто на Happy Sushi предлага на любителите на японската кухня и най-голямото суши разнообразие. Сушито се приготвя с най-качествените и винаги пресни продукти, които се внасят директно от Япония.
Тъй като веригата ресторанти Happy Bar & Grill винаги следва световните тенденции в ресторантьортвото, брандът Happy Sushi има за цел да наложи нова култура на хранене, като покаже на своите клиенти, че сушито може да се консумира ежедневно и да се превърне в здравословен начин на живот. Именно за това цените са достъпни и позволяват на клиентите да се наслаждават по-често на кулинарните суши шедьоври.
След откриването на Happy Sushi, тайните на японската кухня в приготвянето на здравословна храна с уникални вкусови качества, вече могат да бъдат разкрити много по-лесно. Посетете го и вие, за да се уверите сами.

Магазини в мола

Виж всички магазини...