Маркови дрехи, outlet
Био храни от Балев Био Маркет

Technopolis

ТЕХНОПОЛИС е верига специализирани хипермаркети за бяла, черна, офис техника и IT, създадена през 2001 г. Тук потребителите ще намерят над 25 000 уреди и аксесоари за дома, офиса и автомобила. За най-добрия избор в цялото многообразие от техника ще ви помогнат специално обучените продавач-консултанти на веригата. Желанието на компанията е клиентът да остане удовлетворен, както от покупката, така и от самото пазаруване.
ТЕХНОПОЛИС предлага и редица допълнителни услуги на клиентите си. Това са безплатна доставка на закупената техниката до вратата на дома на купувача, монтаж на новия уред, възможности за купуване на стоки на кредит и за плащане на избраните продукти с кредитни и дебитни карти, програма за лоялни клиенти с бонуси и отстъпки.
ТЕХНОПОЛИС е официален партньор на SONY, PHILIPS, PANASONIC, JVC, LG CANON, OLYMPUS, BOSCH, INDESIT, ARISTON, AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, WHIRLPOOL, TEFAL, MOULINEX, ROWENTA, CANDY, HOOVER, BEKO GRUNDIG, TAURUS, SANG, на климатични системи HAIER и други. В ТЕХНОПОЛИС можете да намерите продукти на всички световни производители на техника.

Магазини в мола

Виж всички магазини...