Маркови дрехи, outlet

 

Galleria Stara Zagora е новият търговски комплекс в града, изграден и управляван от GTC (Globe Trade Centre). Разположен на много комуникативно място - на кръстовището на бул.”Патриарх Евтимий” и ул. „Хан Аспарух” - молът ще предложи на посетителите си комбинация от пазаруване и забавления, гарантиращи приятни изживявания и удобство на достъпни цени.


Galleria Stara Zagora се намира в квартал „Ремиза” и същевременно в един от най-хубавите и леснодостъпни райони на града – на 5 минути с кола и 10 минути пеш от центъра на Стара Загора. Молът разполага с 800 паркоместа, a aвтобуси 3, 15, 23, 31 или тролеи с номера 3, 36 от мрежата на градския транспорт ще ви отведат до новата шопинг дестинация.


Galleria Stara Zagora посреща пристрастените към шопинга и развлеченията от всички възрасти от понеделник до неделя между 10:00 ч. и 22:00 ч. на площ от 25 000 квадратни метра. Комплексът отговаря на очакванията и на най-взискателните клиенти със своите магазини и заведения на 4 нива, сред които кино със 7 зали, кафенета, вериги за бързо хранене, детски кът, парти център и зона за компютърни игри.


Galleria Stara Zagora е първият търговски комплекс от международен ранг в града, част от веригата шопинг центрове със същото име, разработена и управлявана от GTC в няколко държави в региона. Проектът е изграден в съответствие с най-добрите международни практики и съобразно професионалните стандарти на GTC Group, която неколкократно е обявена за Инвеститор на годината за Централна и Източна Европа (повече информация можете да намерите на www.gtc.com.pl/).


Търговският център в Стара Загора е първият опериращ проект на GTC в България. Следващите от веригата Galleria, които ще отворят врати в страната ни, са Galleria Burgas и Galleria Varna.


Мисията на Galleria е да промени общоприетото схващане за моловете в големите български градове, позиционирайки ги като места, където всеки се чувства удобно. Концепцията на проекта е да превърне търговския център в социално място, любимо място за пазаруване, срещи и забавления. Ето защо мотото ни е “Галерия ти дава повече!” – повече забавления, по-уютна атмосфера, повече световни марки на едно място, повече удобства и разумни цени. Всеки в Стара Загора и региона ще намери нещо за себе си в Galleria.

 

 

Стара Загора 6000

Адрес: ул. „Хан Аспарух” 30
Телефон: +359 42/62 00 00

Биго карт вече е факт

По-рано днес (30 юли 2011 г.) беше открита новата картинг писта в търговски център Galleria Стара Загора. Съоражението се намира на ниво -3 на подземния паркинг на Galleria.

Кръщелници станаха играчите на Берое - Милен Танев, Ваня Джаферович, който кръсти картинг "Берое" с номер 1, Здравко Илиев и Мирослав Енчев. В кръщенето се включиха и старозагорски журналисти.

 

Read more...

Магазини в мола

Виж всички магазини...

Новини

Виж всички събития...