Бельо DIM – есенна колекция

Със стартирането на новата колекция  бельо DIM есен-зима 2013/2014, която ще се появи по магазините през септември, попълнението се наблюдава при всичките основни пет линии на марката: Fit, Body Touch, Generous Feminine, Beauty Lift и Minceur.

DIM Fit - това е удобна линия  бельо за всеки ден. То е незабележимо под дрехите, стои идеално и дава усещане за свобода. Сутиените в колекцията са представени в в най-необходимите модели: има и класически на презрамки, с ефект push-up, и «хитри» сутиени , които могат да бъдат скрити под роклята или потника без презрамки. Още по-високо ниво на комфорт дизайнерите на DIM постигнаха при разработката на линията бельо Body Touch. Това бельо се вписва като "втора кожа" за сметка на отсъствието на шевове и осигурява дискретна подкрепа.

Линията DIM Generous Feminine е посветена на фаталната жена. В драматични нюанси на червено вино и алени рози в нея са представени сексуални комплекти бельо, които подлудяват мъжете. Специални модели сутиени от колекцията Generous Feminine са разработени за момичета с пищен бюст: те  осигуряват допълнително удобство поради широките презрамки и страничната поддръжка.

Бельото от линията DIM Beauty Lift е предназанчено за елегантно моделиране на формите на гърдите и бедрата. Приповдигащия сутиен естествено подчертава кръглата форма на гърдите и практически е незабележим под дрехите, и може да се носи с рокли и потници с дълбоко деколте. Високите бикини DIM Beauty Lift с подсилени зони в областта на талията моделират формата на задните части и скриват корема.

И накрая линията DIM Minceur - незаменимо коригиращо бельо. То помага да се издължи силуета за сметка на специалната кройка на бикини-боксерки и шорти и в същото време осигурява антицелулитен ефект след  продължително носене, благодарение на специалните влакна, подобряващи циркулацията на кръвта.