Маркови дрехи, outlet

 

Park Mall Стара Загора е първият модерен център отворил врати през 2008 г.

Общият брой на обектите надвишава 120, включващи специализирани магазини, кафенета и ресторанти,детски център и супермаркет „Пикадили”. В обекта може да откриете водещи марки  Mango, Reserved, Cropp Town, Terranova, Calliope, Sprider, Tom Tailor outlet, Beauty Zone, Adidas, Andrews fashion, Rollman, Pierre Cardin, Etere, Fox, Seven Seconds, Levi’s, Costa café, KFC, McDonald’s, Fancy restaurant, книжарница Ciela. В „Park Mall”  работи първото модерно кино в региона „Кино Арена” с шест зали.

 

„Park Mall” се отличава със своята уникална атмосфера, която благоприятства лесната ориентация на клиентите в търговския център. Светли коридори,просторни форуми и открита тераса с кафене и ресторант радват посетителите  на мола.

 

От момента на откриването си до сега,Park Маll се превърна в основен притегателен център за пазаруване, забавление и прекарване на свободното време  за старозагорци и региона.

Субития за малки и големи радват целогодишно клиентите ни. Гости в Park Mall са били редица звезди- Графа, Супер Бианка, Десислава, Комиците, артисти от популярни български сериали и много други.

Най- малките ни клиенти се радваха на любимите си герои от „Cartoon network”, а това лято  за тях има Лунапарк, разположен на терасата на мола.

 

Инвеститор на „Park Mall” е „Александра групхолдиниг’’.Цялостното управление на „Park Mall Стара Загора” се осъществява от водещата международна консултантска компания „Colliers International”,България.

 

„Park Маll Стара Загора” се намира на булевард „Никола Петков”52 в непосредствена близост до Технополис и Бриколаж. За гостите на града, Park Маll е на удобно разположение  на пет минути от пътя за Бургас.

Повече информация може да намерите на www.parkmall-sz.com

 

 

Очакваме ви в Park Маll! Твоето място!

 

Детски център "Смехурко" отвори врати за 1-ви юни

Новият детски център "Смехурко" отвори врати за празника на децата 1-ви юни!Цената за един час е 5 лв. с включена безплатна напитка по избор. За два часа е 9 лв.! Разбира се, има отстъпки за деца от едно семейство и специална цена за групови посещения.

Read more...

Музикални вечери във „Фенси” ресторант!

За повече пролетно настроение на терасата на ресторант „Фенси” от днес ще може да се насладите на живи изпълнения на световноизвестни поп и рок хитове.

Read more...

Магазини в мола

Виж всички магазини...

Новини

Виж всички събития...