Събития

Виж всички събития...

SubcategoriesМол Варна е един от най-посещаваните търговски обекти във Варна и региона, осигуряващ разнообразни възможности за прекарване на свободното време, за пазаруване и развлечения, подходящи за всяка възрастова група. Концерти, театрални постановки, анимации за деца, танцови фестивали, модни ревюта привличат редовно жителите и гостите на Варна в търговския център.

PFOHE MALL е FASHION, LIFE STYLE Молът на Варна, в сърцето на обособяващата се нова зона за покупки и развлечения PFOHE MALL впечатлява с авангардност и нов стил, с хармонично съчетание на атрактивен дизайн и функционалност. Уникалността на PFOHE MALL се изразява в запомняща се архитектура с излъчване на имидж и стил, който не може да остане незабелязян. Със сигурност това е една от сградите, които дават новия облик на града, убедени са архитекти и експерти.

Гранд МОЛ е най-големият търговски център във Варна. 
Разполага с над 150 000 кв. м обща разгърната площ и се намира в непосредствена близост до центъра на града. 
Търговският център има над 50 000 кв. м отдаваеми търговски площи, а за удобство на посетителите той разполага с над 1700 паркоместа.Търговският център има над 50 000 кв. м отдаваеми търговски площи, а за удобство на посетителите той разполага с над 1700 паркоместа.

Варна Тауърс е в новия център на Варна. Той символизира достъпния лукс и стила на живот, за който винаги си мечтал.
Със своята уникална концепция и атрактивна архитектура Варна Тауърс се превърна в един от символите на морската ни столица – мястото, където да преживееш вълнуващи и незабравими моменти. Защото Варна Тауърс не е просто място за пазаруване и забавление, работа и срещи, а е двойна емоция, която прави живота ти по-пъстър и интересен.