Рокля от 9999 рози

Китайския младеж Xiao Fan решил да направи необичайно предложение за ръката и сърцето на своята избранница Yin Mi. Той не искал банално да отиде с букет рози, а решил да подари на своята възлюбена рокля от 9999 броя рози.

Освен това момичето е голяма поклонница на модерните дрехи. По непотвърдени данни младия човек е дизайнер и той няма проблеми с фантазията.  Няколко шивачи неуморно работели  дни наред, акуратно вшивайки прекрасните рози в материята на роклята. На церемонията тоалета изглеждаше прекрасно. Сигурно някаква китайска хитрост не разрешавала на розите да увехнат.

Но не само роклята от 9999 рози на момичето е интересното в предложението на Xiao Fan. Първо, числото 9 според китайската митология означава безкрайност. Орхидеите, подарени на невестата символизират любов и красота.

Мястото на церемонията е и мястото за първата среща на влюбената двойка. След всичко това кое ли момиче би отказало брак на любимия си? Красивата Yin Mi не могла да устои на това съблазнително предложение и се съгласила да стане съпруга на находчивия младеж Xiao Fan.

Методи на съблазняването – Част 1

Как да „неутрализираме” свекървата ? – Първа част