Мъжките часовници Calvin Klein Basic

Часовниците с марка Calvin Klein се отличават с подчертано сдържан дизайн.  Дори спортните хронографи модат спокойно да се нoсят с костюм, на парти или на гости.

Ще подчертаме, че тoва са часовници – casual. Нашия днешен герой е серията Basic. В нея са представени модели на часовници, в които е сключен съюз между спорта и класиката.

Дизайна на циферблата на часовниците е посветен на авиационна тематика. Разбира се, идеята не е нова, но нейното изпълнение е наистина вълнуващо. Пред нас са стилните часовници на Calvin Klein за покоряване на въздушните пространства и не само!

Акцентите могат да изиграят важна роля в изображението, за да привлекат вниманието към конкретен детайл. Важното е да ги поставиш правилно. Дизайнерите на Calvin Klein знаят как да намерят ключа към сърцето на своите потенциални клиенти. Червените стрелки, цифрите, определено ярките акценти на този модел часовници са само в полза!

Серията Basic  предоставя няколко варианта за каишки и верижки. Всеки е различен, всеки има своя собствена харизма. Така, гладката кожа на тази каишка напомня за тапицерията на салона на скъп автомобил, а мекия блясък на металните верижки привлича със своята универсалност.