Маркови дрехи, outlet

 

 

PFOHE MALL е FASHION, LIFE STYLE Молът на Варна, в сърцето на обособяващата се нова зона за покупки и развлечения PFOHE MALL впечатлява с авангардност и нов стил, с хармонично съчетание на атрактивен дизайн и функционалност. Уникалността на PFOHE MALL се изразява в запомняща се архитектура с излъчване на имидж и стил, който не може да остане незабелязян. Със сигурност това е една от сградите, които дават новия облик на града, убедени са архитекти и експерти.

Според утвърдената концепция, съгласно стандартите на международния комитет на шопинггцентровете ICSC, PFOHE MALL е FASHION, LIFE STYLE. Марките, предлагани в него са само високо квалитетни, известни и утвърдени в България и извън страната.

PFOHE MALL е разположен в гр. Варна, на бул. Сливница 201, в непосредствена близост до големия търговски център Mr. Bricolage, Пикадили – Младост, както и до проекта на Феста Холдинг за най-висока сграда в гр. Варна /30 етажна/ с най-големия и единствен балнeологичен център, който ще се намира на същото кръстовище - /диаметрално ситуиран/. Локацията е комуникативна, лесно достъпна с градски транспорт. Почти всички линии спират точно до двата входа на MALL-а и логично това го определя като най-удобната търговска площ в морската столица.

Бул. Сливница е една от основните транспортни артерии на града, която свързва новообособилия се търговски район на Метро, Техномаркет, Технополис, Търговски комплекс ЗОРА и други с центъра на града и буквално завършва с входната арка на Морската градина до Фестивален комплекс. Разстоянието от PFOHE MALL до сърцето на града може да бъде изминато с автомобил само за 6-7 минути. Това кръстовище е едно от ключовите в гр. Варна от гледна точка на човекопотока през различните часови зони. На практика то е на границата между основната жилищна зона и централната част на града.

 

гр. Варна 9000
бул. Сливница 201.
E-mails: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Телефон: +359 52 728 666

 

ДА ИГРАЕМ ЗАЕДНО

“Да играем заедно” под този наслов деца с поведенчески проблеми и затруднения ще гостуват в Детския кът на Shoping Outlet Center на 17 и 18 февруари /четвъртък и петък/ 2011 г. Идеята е всички да се забавляват и веселят заедно

Read more...

Магазини в мола

Виж всички магазини...

Новини

Виж всички събития...