Дълга пола трябва да притежава всяка жена!

Както и роклята, полата се смята за най-женственната дреха, която в продължение на много години са носили дами от различни възрасти и социално положение.

С течение на времето моделите на полите са ставали все по-лаконични, а дължината все по-къса. Днес полата отново се устреми на долу, закривайки дори високия ток.

С какво да комбинираме дългата пола?

Kejt Bosuort

 

Tina Kandelaki

Най-добре на дългата пола ще подхождат практични и в същото време красиви обувки. Ботуши с висок ток, зимни или летни, ще бъдат достойно допълнение на композицията, още повече, че те са много модерни през тази година. За лятото дългата пола ще се комбинира добре със сандали.

Rianna                                                         Rachel McAdams

Основните летни тенденции  безусловно са въздушните тъкани и ярката разцветка.

Избирайте бяло, розово, синьо, жълто, тюркоаз. При дългата пола наситените цветове и лекия въздушен материал ще бъдат просто възхитителни. Също така помнете, че такава пола не само ще направи визуално вашата талия по-тънка, но и ще удължи силуета. Но трябва да се придържате към едно важно правило: колкото по-пищна и по-обемна е полата в долната  част, толкова с по-малък обем трябва да бъде в горната си част.