Elizabeth Jagger e лицето на специалната линия дънки Wrangler против целуит

Най-голямата дъщеря на Мик Джагър Елизабет става лицето на специалната линия дънки Wrangler, които , могат да ви помогнат  да отслабнете.

Прогреса не стои на едно място: модните марки създадоха дънки, които помагат за избавяне от целулита и излишните сантиметри на бедрата. Сред тях е марката Wrangler, който стартира линия дънки Denim Spa. Влакната, от които са изработени дънките са пропити със специални овлажняващи и стягащи съединения, които обещават да предпазват кожата от „ефекта на обезводняване“ когато сте с тях. Лице на рекламната кампания е 28-годишната Елизабет Джагър, дъщеря на Mick Dzhagr и сестра на Georgia May Jagger ( която бе лице на  LUBLU Kira Plastinina).

На рекламните снимки Elizabeth Jagger се появи с тесни сини дънки, риза от деним и широкопола шапка. В новата линия дънки могат също да се намерят и дънки с висока талия, както и с нормална, и с ниска. Wrangler предоставиха избор на състава на импрегнираните дънки, алое вера, зехтин и състава, насочен към борба с целулита. Цената на дънките ще бъде около £ 85. Дънките с алое вера успокояват чувствителната кожа, а зехтина добре овлажнява епидермиса. В състава на моделите Smooth Legs влизат и екстракт от водорасли, кофеин и ретинол. Тези съставки ще намалят ефекта на портокаловата кожа, ако дънките се носят по осем часа на ден , пет дни в седмицата в продължение на шест седмици.