Как да носим модерните панаталони за 2013 год

Започнете подготовката за новия пролетно-летен сезон с покупката на ярки и необикновени панталони с необичайни щампи. Звездите обърнаха внимание на ярките разцветки още през 2012 год., а за сезон пролет-лято ключова тенденция станаха панталоните с интересен дизайн - карета, цветя, ивици, абстракции, камуфлаж . А да изберете оптималния вариант не е трудно, ако следвате съветите на най-модерните знаменитости.

Jessica Alba

Jessica Alba е с един от любимите панталони на звездите в каре. Актрисата хармонично е съчетала панталона в ярко шотландско каре с бяла блуза и кожено яке. Женствено и неформално.

Diane Kruger

Diane Kruger успява да се снима в киното, да устройва личния си живот и да следи модните тенденции. Актрисата редовно може да бъде видяна на модни ревюта, модни седмици. Не е изненадващо, че тя развива невероятен усет за модните тенденции. Доказателство е женствения панталон с черни и бели флорални мотиви.

Miroslava Duma

Miroslava Duma  предпочете актуалната „пижамена“ тенденция и подбра панталон и блуза с една и съща графична щампа, като допълни тоалета с огърлица в стил "бохемски шик".

Elena Perminov

Elena Perminov редовно попада в обективите на най-модните фотографи, защото тя знае наизуст основните правила за дрескода за седмицата на модата. Виждаме я с тесни панталони на малки клетки, които се допълват от обувки MMM for H&M с прозрачен ток.

Rihanna

Rihanna има смелост! Певицата, която създаде за River Island колекция от дрехи и аксесоари, не се колебае да комбинита вертикални и хоризонтални райета.

Beyonce

Beyonce се смята за истински моден гуру и активно се стреми да спечели модния Олимп. Певицата дори се пробва като моден блогър и редовно публикува снимки в стил Street-style. Един от успешните опити е образа на певицата, в който тя умело е съчетала панталон с абстрактна щампа, сини сатенени обувки и аксесоар за коса във формата на заешки уши.

Gwen Stefani

Gwen Stefani не е равнодушна към една от основните модни тенденции за сезон есен-зима 2012/2013, плавно преминала и в сезон пролет-лято 2013 год. певицата разбира буквално military style и носи панталони с камуфлажна щампа заедно с маратонки и бейзболна шапка.

Anja Rubik

Колекцията на Louis Vuitton пролет-лято 2013, вдъхнови много марки за създаването на модели с шахматен принт. Моделът Anja Rubik е една от малкото знаменитости, които са пробвали тази тенденция преди останалата част от света. Тя съчетава тесен панталон с ромбоидна щампа в бяло и черно с кожено яке и обувки в наситен тюркоаз.